Velbesøgt pinsegudstjeneste i det fri

Det var en lidt blæsende men heldigvis smuk og solrig 2. pinsedag i Boesdal Kalkbrud. Mange mennesker og enkelte hunde havde lagt vejen forbi for at nyde stemningen ved friluftsgudstjenensten.

Alle stole var optagede, og mange deltagere havde bredt deres medbragte tæpper ud på den store græsplæne. Klar til at nyde en dag med afslapning og godt selskab.

Pinsegudstjenesten startede tilbage i 00'erne, da Simon Nielsen var provst. Det er en fin tradition, der arrangeres som et samarbejde mellem præsterne, personalet og menighedsrådene i Tryggevælde Provsti.

Deltagerne nyder dagen lige så meget som medarbejderne, og citater som "det var dog en fantastisk oplevelse" høres ofte ved slutningen af arrangementet. I år var ingen undtagelse.

Der var da også meget at nyde på dagen. Udover den smukke natur i Boesdal Kalkbrud var der prædiken og musikalske indslag fra både børnekor og voksenkor, ledsaget af klaver. Og blæsere akkompagnerede salmerne.

Café Stevnen solgte kaffe, vand og lidt at spise. Nogle havde selv taget en madkurv med til at nyde i den friske luft.

Ved friluftsgudstjenesten blev der samlet 4000 kr. ind til Dansk Europamission. Pengene skal gå til forfulgte kristne i Nordkorea, som lider under ikke at kunne praktisere deres tro. Det er med fare for livet, at man er kristen i Nordkorea. De indsamlede midler støtter blandt andet undergrundskirken i landet. Tak for støtten!

Vi glæder os over endnu en veloverstået pinsegudstjeneste i det fri 5. juni, der jo også var Grundlovsdag. Tak til alle for god stemning!

Del dette: