Stor donation fra Ladies Circle til Sorggruppen

Glade børn, ledere og givere.

Rikke Johansen, Lotte Mejlby og Marianne Søgaard fra Ladies Circle.

Børn i sorg: Hver anden torsdag mødes en stor flok børn og unge i Sorggruppen i Faxe Ladeplads. Det er børn der har mistet sin mor, far, søster, bror eller andre som har stået den unge nær.

I Sorggruppen er der et frirum, hvor man hjælper og støtter hinanden - og hvor det er helt legalt at være ked af det og græde. Her behøver man ikke skjule noget, for de andre ved præcis hvordan man har det.

Sorggruppen i Faxe Ladeplads har nu eksisteret i 15 år, og har aldrig modtaget offentlige tilskud. Derfor er de meget afhængige af gode menneskers bidrag. Og nogle af disse gode mennesker kiggede forbi på en mødedag i Sognehuset i Faxe Ladeplads lige inden påske.

Det var tre kvinder fra Ladies Circle Faxe. Foreningen har afholdt et foredrag med Lisa Petersen - „Tilbage til livet efter år i Helvede“. Entreindtægten herfra, og et lotteri hvortil Rema1000 og Salon Magic Hair, havde sponseret gevinster, besluttede Ladies Circle Faxe, skulle gå til Sorggruppen.

- Og det er vi meget glade for, sagde en af pigerne i Sorggruppen med et stort og varmt smil.

Det var da også et pænt beløb Rikke Johansen, Lotte Mejlby og Marianne Søgaard fra Ladies Circle kunne overrække - nemlig 12.500 kr.

Og Ladies Circle ved hvor meget Sorggruppen betyder for børnene og de unge. Rikke Johansens datter har nemlig haft brug for den hjælp som Sorggruppen kan tilbyde.

Ladies Circle er en verdensomspændende organisation, hvis motto er „Friendship and Service“. Formålet er bl.a. at lære medlemmerne mere om andres livsforhold og udvikle medlemmernes selvstændighed og tolerance.

 

Om Sorggruppen

Sorggruppens ledere er psykoterapeut Githa Parkhøi, sygeplejerske Rikke Kolding, pædagog Monica Jennes og sognepræst Erik Grønvall Kempfner.

Kontakt sorggruppen: Githa Parkhøi, 

Telefon: 6171 6558 

Mail: githa@parkhoi.dk


Tekst og foto: Torkild Svane Kraft

Bragt i Faxebugten uge 14 og gengivet her med tilladelse fra Torkild Svane Kraft.

 

Del dette: